Novinky
 
Rychlý kontakt
Tel.: 732 139 075
E-mail: asto@asto.cz

ASTO - český stylový nábytek tvořený srdcem

12.1.2023

Ručně zpracovaný nábytek ze dřeva a pečlivě vybraný sortiment nabízí společnost ASTO a.s., která se specializuje na nábytek vytvořený výhradně z českých materiálů. ASTO sází především na kvalitu, dokonalé zpracování a plní vysněné představy klientů, které neuspokojí běžně dostupný nábytek z dřevotřísky a s pochybným původem.

Dřevo je příjemné na dotek, krásné na pohled a má příjemnou přírodní vůni. Všechny tyto prvky společnost ASTO a.s. upřednostňuje ve svých dokonale řemeslně zpracovaných výrobcích. A stejně tak, jako každý strom má nějakou minulost a originalitu, tak český stylový nábytek v tomto duchu pokračuje dále. Každý kus je originál, za kterým stojí mnohahodinová příprava, výroba a následná péče. V dílnách ASTO získává nábytek duši a dozvíte se o něm vše.

Dřevěný nábytek nemusí působit usedle a těžce. ASTO a.s se zaměřuje na tři proudy tvorby: moderní, stylový nábytek a luxusní sedačky, trend ve svých výrobcích. A pokud klient, sní o speciálním kusu nábytku, není problém v truhlářských dílnách vytvořit i atypické požadavky podle individuálních představ. Hlavním materiálem jsou české buky, používané látkové potahy mají také původ v České republice. Více jak pětadvacetiletá tradice společnosti ASTO a.s. sází na ověřenou kvalitu materiálů, přidává k nim pečlivé zpracování a tak vzniká stylový nábytek s českou duší.

Zakázková výroba

Sortiment zahrnuje různý nábytek – od malých taburetek, přes stoly konferenční, jídelní i pracovní, pohovky, židle, postele, komody, skříně, hodiny, knihovny a další doplňky. Zákazník tedy může vybírat vybavení do celého interiéru, tak i jednotlivé solitéry. Oblíbená je také zakázková výroba, kdy truhláři a čalouníci dokáží vyrobit repliku nábytku, která je například součástí vybavení interiérů zámků. Daleko častěji jsou požadavky dané přáním zákazníka, který má například vysněný kus nábytku do pracovny, třeba v podobě dominantního pracovního stolu, karetního či šachového stolku, pohodlného koženého křesla.

Mezi zákazníky se řadí lidé s vytříbeným vkusem, kteří mají rádi kvalitní materiály a ocení precizní zpracování výrobků. Pořízení luxusní sedačky například v kůži jistě není laciná záležitost, nicméně její nadčasový design, variabilita, maximální pohodlnost a dlouhověkost jsou jasným argumentem, proč do takového nábytku investovat.

Individuální přístup

Přístup k zákazníkovi je individuální, a to se projevuje například i při návrzích. Běžně se člověk setkává s grafickým návrhem v počítači, ale v prodejnách ASTO a.s. vám připraví interiér přímo v prodejně. Stačí si donést rozměry místnosti a náš školený personál vám připraví prostory i s rozmístěným nábytkem. Vy si tak můžete během konzultace s výběrem pro vás nejvhodnější varianty , ve Vašem novém obývacím pokoji vypít kávu ještě dřív, než jej budete mít skutečně doma.

O kvalitách nábytku se může zákazník přesvědčit ve vzorkové síni v Praze 9 , Chlumecká 1539 a dále lze navštívit stálou expozici v Lanšperku 63, který se nachází u Ústí nad Orlicí v Pardubickém kraji či si prohlédnout naši nabídku na www.asto.cz. Společnost ASTO a.s. se specializuje na český stylový nábytek, u kterého se klade důraz na detailní zpracování a celkovou kvalitu výrobku. V nabídce jsou jak vytvořené nábytkové sestavy a solitéry, tak výrobky vytvořené podle individuálních představ zákazníka.