Novinky
 
Rychlý kontakt
Tel.: 732 139 075
E-mail: asto@asto.cz

Údržba nábytku

Zajímá vás, jak se postarat o údržbu nábytku. aby vypadal stále tak krásně? Jak vyčistit čalounění nebo jak renovovat starý nábytek? To vše se dozvíte v článcích, které pro vás ASTO připravilo.

Čištění čalounění

23.1.2023

Čalounění se objevuje snad v každé domácnosti. Ať už se jedná o válendy, taburetky, židle či sedací soupravy, vždy tento nábytek potřebuje péči, aby si zachoval co nejdéle krásný vzhled. Jak tedy postupovat, aby čalounění vypadalo stále krásně? A jak se o něj postarat při čištění?

Renovace nábytku a jak na to

17.1.2023

Našli jste na půdě starou komodu a chcete ji opravit? Nebo máte na chalupě starý stůl, který by se vám hodil do bytu, ale potřebuje generální opravu? Pokud máte šikovné ruce a čas na trochu truhlařiny, přinášíme pár typů na renovaci nábytku. Jak na to?

Ošetření nábytku

17.1.2023

Dřevo je přírodní materiál, který je jedinečný svoji strukturou a při dobrém zacházení se chlubí mnohaletou životností. Vzpomeňte si třeba na česká panovnická sídla vybavená staletým nábytkem či na vřetenovité schodiště na zámku v Lednici pocházející z roku 1851, které po více než sto padesáti letech neztratilo na kráse a je důkazem, že péče o dřevěný nábytek přináší cenné poklady pro další generace. Jak tedy postupovat při ošetření nábytku?

1